Oproep open training kanopolo heren onder 21 jaar

Heb jij de ambitie om voor Jong Oranje (Heren onder 21 jaar) uit te komen in de toekomst? Dan is dit jouw kans! Op 25 maart 2012 houden we een open training kanopolo voor nieuw aanstormend talent.  Vooral jongens van 15-17 jaar oud willen wij uitnodigen, omdat we bezig zijn met een verjonging van het Jong Oranje team. Voor ons is het doel van deze training om te kijken wie de komende jaren Jong Oranje kan vertegenwoordigen.
Wil je graag jouw kwaliteiten en ambitie om voor Jong Oranje te spelen, laten zien, stuur dan een mail voor 29 februari a.s. met jouw naam, geboortedatum, voor welke club je speelt en in welke klasse naar coaches Arjen Boelens en Jan de Wit.
De locatie van de training wordt begin maart bekend gemaakt.

Dit bericht is geplaatst in Algemeen, April 2012. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.