Gelukkig Nieuwjaar

Namens het bestuur wensen we jullie een goed en spetterend 2012.

Tijd voor nieuwe plannen en ideeën. Het bestuur zal in januari de definitieve plannen voor de verhuizing gaan indienen bij de gemeente. We gaan in gesprek met de wethouder om tekst en uitleg te geven over onze plannen. Daarnaast schuiven we aan bij de brainstormavond over het Singelpark in Leiden. Dit laatste is een initiatief om de singels van Leiden aan elkaar te verbinden en zo  een mooi stadspark te laten vormen.

De verschillende commissies zijn hun plannen aan het uitwerken, of zijn daar al mee klaar. Zo heeft de jeugdcommissie een mooi winter programma opgesteld en de polo commissie een trainingsschema in een gymzaal afgesproken. De vereniging bruist, ook in de wintermaanden en vooruit kijkend naar de beter weer tijden zullen we in het voorjaar weer mooie activiteiten kunnen verwachten.

Een nieuw initiatief is het opleidingsprogramma. Er is gekeken naar het diploma A. Deze is op enkele punten aangepast zodat hij de komende jaren weer up to date is. Een  B diploma opleiding is in de maak. Hierover hopen we jullie tijdens de nieuwjaarsreceptie meer te kunnen vertellen. Tevens zal er een instructeurs en begeleiders opleiding worden opgestart. Dit alles met als doel om de vereniging kwalitatief op de kaart te zetten.

Rest mij nog om iedereen van harte uit te nodigen voor de nieuwjaarsreceptie.Graag proosten we 11 januari op het nieuwe, sportieve jaar.

Het Bestuur

Dit bericht is geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.