Een goed begin van 2012

Zondag 1 januari 2012, om 14.00 uur, gaan de jongens en meiden van Vloed Kanosport, volgens traditie, het nieuwe jaar inluiden met de gezellige Branding Kajak Nieuwjaarsduik. Kajaks en kleding kun je kosteloos gebruiken van Vloed Kanosport. Neem wel een thermo shirt mee. Na de Branding Kajak Nieuwjaarsduik kan je met een warme chocomel opwarmen in strandtent de Globetrotter. Locatie Het vindt plaats aan de Rechtestraat, Hoek van Holland. Je kunt parkeren bij de viszaak De Eerste de Beste. Neem voor meer informatie contact op met Rein Hagenaars: rein@vloedkanosport.nl

http://www.nkb.nl/kano/Content.aspx?sid=19&cid=&mid=2&ctl=details&nid=2102

Dit bericht is geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.