Wormer toernooi

We waren al vroeg op de club, eenmaal we onze Fluid boten peddels en andere benodigdheden hadden ingepakt gingen we met de vader van gebroeders Jensma opweg naar het toernooi. daar aangekomen moesten we snel onze tentjes opzetten aangezien er niet zo’n groot veld was om te bivakeren. de eerste wedstrijd ging goed toen goed hadden ingevaren zoefden onze Fluids door het water op naar de overwinning en dit herhaalde zich meerdere keren. na de eerste dag stonden we er goed voor. We hadden die avond een heerlijke barbecue. Om een uur of 11 ging in ons kampement het licht uit.

De volgende morgen was iedereen nog steeds moe, het was koud en vochtig en onze stek was bezaaid met blikken knakworst chips brood halfvolle bakjes smeerworst en ga zo maar door. Maar opruimen komt later wel. Eerst ontbeten met een warm eitje en koffie en thee en daarna weer aan de bak. Die dag waren we fel en met onze gele boten wisten we sterker en sneller te zijn dan onze tegenstanders. Zo volgde een goede dag met mooie overwinningen en die middag mochten we onze beker in ontvangst nemen. Ons team was 1e geworden 3e klasse bij  wormer. Moe en Volgepropt van het vele eten dat nog op moest pakten we alles weer in en gingen we naar huis.

door: Roel

Dit bericht is geplaatst in Kanopolo. Bookmark de permalink.

1 Reactie op Wormer toernooi

  1. anoniem zegt:

    OMG wat een leuk stuk

    hulde aan degene die dit heeft geschreven

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.