Gezamenlijk varen 3: woensdagavond en zondagochtend

Op woensdag 26 oktober om 19.00 wil ik weer een stukje gaan varen. Zondag 30 oktober om 9.00 ga ik ook varen. Als je zin hebt om mee te varen bel/sms (06-28234963) of mail (mail@peterdegier.nl). De te varen route is in overleg. Denk eraan dat je voor woensdagavond verlichting nodig hebt.

Naast bovenstaande vind ik het leuk om binnenkort een keer naar Hohen Limburg of naar de Ardennen (wel lage waterstand op dit moment)te gaan om een dagje op stromend water te varen. Heb je daar ook zin in, laat mij dat dan weten, dan kunnen we een datum prikken.

Voor alle duidelijkheid: bovenstaande tochtjes zijn geen officiële verenigingsactiviteiten, dus varen is geheel op eigen verantwoordelijkheid.

Groeten,
Peter de Gier

 

Dit bericht is geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.