Team B en het koude Groningen, Nederlandse Kampioenschappen

Op vrijdag 23 september ging het B team onder leiding van Ivette, richting het frisse Groningen. Auke en Falco begonnen aan hun eigen avontuurtje, want nadat Ivette de bagage had opgehaald gingen zij op eigen houtje richting Groningen en ja wel met de trein.

Het opzetten van de tenten bleek ook een uitdaging, in het donker en op stoeptegels. Dit werd dat ook een creatieve bezigheid. Nadat de tenten waren opgezet moest Roel nog even zijn boot geel toveren, tip voor de volgende keer: doe dit eerder en wanneer het licht is J.

Na het bericht dat de eerste wedstrijd om acht uur gespeeld zou worden gingen we toch maar op tijd onder de wol, Ivette koos voor een wat luxer onderkomen.

Na de laatste vermoeiende wedstrijd was het eindelijk tijd voor een stevige maaltijd, zoals elk toernooi was dit pizza. De volgende dag begon te vroeg voor een wat onrustige en koude nacht, opnieuw mochten we al om acht uur de eerste wedstrijd spelen. Deze dag wel met wat extra mankrachten op het veld, Tjerk sprong om vijf minuten voor de wedstrijd aangekleed en wel uit de auto! Bedankt Tjerk voor je aanwezigheid en inzet, we vinden het erg gezellig dat je meespeelt en altijd met enthousiasme komt trainen. Ook als je daarvoor al hebt gehockeyd, wat een conditie. We hopen dat je voor de kanopolo kiest. Ook willen we Sjaak bedanken voor het aanmoedigen en voor het rijden!

Na de laatste wedstrijden namen we nog ruim de tijd om een aantal mooie wedstrijden te kijken en hebben we ook hier veel van geleerd en dit alles onder het genot van de pepernoten van Thijs. Het hele weekend hebben we overigs ongeveer drie kilo pepernoten weggewerkt.

Na toch een teleurstellende competitie gingen we na de prijsuitreiking op huis aan. Na het eerste weekend in Den Haag stonden we op de zevende plaatst en na dit weekend in Groningen zijn we geƫindigd op de achtste plaats. We hopen dat we volgend jaar wat hoger kunnen eindigen en mogelijk het jaar daarop tweede klasse te gaan spelen.

Auke en Lieke

Dit bericht is geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.