Gezamenlijk varen

De vereniging kent geen forum of een mailinglist, daarom op deze plek een berichtje: de laatste officiële tocht van het seizoen is geweest. Een leuk tochtje over de Nieuwkoopse plassen. Ik heb het plan opgevat om de winter door te blijven varen. Mijn idee is om minimaal één keer per week een tocht te gaan varen vanaf de vereniging. Zowel kortere als langere tochtjes. Met anderen varen is natuurlijk gezelliger dan alleen. Dus wil je meevaren: stuur mij een mailtje (mail@peterdegier.nl).

Voor alle duidelijkheid: dit zijn geen officiële verenigingstochten, dus de vereniging is ook niet verantwoordelijk voor deze tochten!
Voor de velen die ik nog niet ontmoet heb: ik ben lid sinds juli dit jaar. Ik kano echter al sinds 1990, maar dan vooral af en toe op wild water en in de branding. Alhoewel varen er de laatste jaren behoorlijk bij ingeschoten is. Naast LKV-lid ben ik ook nog lid van kanobrandingvereniging KBT-Katwijk.
Hieronder staan de tochten die ik deze week wil varen:

Vrijdag 14 oktober, vertrek 9.00 uur. Rondje Braassem terug via de Kaag. Lengte: ±30 km:

Zondag 16 oktober, vertrek 9.30 uur. Rondje Kaag via Vennemeer: ±16 km:

Groeten,
Peter de Gier

Dit bericht is geplaatst in Algemeen, Oktober. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.