KanoRijnland Polo Bokaal 2011

Op zaterdag 17 september was het weer tijd voor de jaarlijkse traditie: de KanoRijnland Polo Bokaal.
Een toernooi voor iedereen binnen de vereniging: alle disciplines en niveaus zijn welkom. Zelf vind ik de start altijd het interessants, met wie zit je in een team. Combinatie van met “onbekende” een wedstrijdje winnen en stiekem hopen op een sterk team, want winnen is (toch) een beetje belangrijk.
Dit keer een zeer divers team met alle niveaus vertegenwoordigd, kans genoeg. Ons illustere team met de naam: Kikkerkoning , bestond uit Joost, PeterPaul, Falco, Folkert en ondergetekende.

Al bij de start van de eerste wedstrijd bleek dat het weer ons niet de mooiste dag zou geven, maar dat mocht de pret niet drukken. Na sportieve wedstrijden tegen Sneeuwwitje, Roodkapje, Holle Bolle Gijs kwamen we er helaas achter dat we te weinig punten hadden verzameld voor de finale. Na een zinderende finaal werd de bokaal veroverd door team van Holle Bolle Gijs. Hoe verrassend eigenlijk
ook met zo’n naam. Onderleiding van Arend-Jan (de grootste Holle ……, en dat zonder suikerwafels) werd de bokaal in ontvangst genomen. [Noot van de redactie, het team van Maarten heeft de finale gewonnen met ruime cijfers van Holle Bolle Gijs, misschien had ik effe een suikerwafel moeten eten van te voren 😉

Na de wedstrijden zou er een BBQ zijn. Door de vooruitziende blik van de organisatie was er gelukkig nog niet ingekocht. De weergoden waren ons nu niet langer gunstig gezind en het regende pijpenstelen. Door een aantal creatievellingen werd snel een alternatief in de vorm van een echte sporters pastamaaltijd in elkaar gezet. Nadat we met een flinke club hiervan genoten hadden was het tijd om weer eens huiswaarts te gaan. Dit alles met dank aan de organisatie in handen van Auke en Falco. Goed georganiseerd. Volgend jaar weer?

Remco

Dit bericht is geplaatst in Kanopolo, Oktober. Bookmark de permalink.

1 Reactie op KanoRijnland Polo Bokaal 2011

  1. Christiaan zegt:

    Klinkt als een zeer geslaagd dagje poloën :-0

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.