Secretaris gezocht

Volgend jaar stel ik de positie van secretaris beschikbaar. Ik rond volgend jaar mijn promotieonderzoek af, en zie nu al aankomen dat ik op zoek moet naar een nieuwe baan. Dit zal waarschijnlijk heel veel tijd en energie gaan vergen, en ik stel daarom de positie van secretaris met ingang van het seizoen 2012 beschikbaar. Ik heb nu 2 jaar het secretarisschap met veel plezier vervuld, en ik wil in de toekomst mijzelf ook zeker weer beschikbaar stellen voor een functie binnen het bestuur, of anderszins binnen de vereniging een actieve rol vervullen.

Het lijkt mij een goede zaak als het bestuur regelmatig van nieuwe leden wordt voorzien. Dit houdt het bestuur scherp, en voorkomt dat mensen zich verplicht voelen om jarenlang als bestuurslid te blijven zitten. Wilt u voor 2 of 3 jaar een bestuursfunctie bekleden, b.v. secretaris of penningmeester, schroom dan niet en meld u aan!

Maarten van Iterson

Dit bericht is geplaatst in Algemeen, September. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.