Een schoon clubhuis

Een schoon clubhuis wil iedereen! De jeugd die elke zaterdagochtend vaart, vlakwatervaarders die door de weeks ‘s avonds na het werk nog een stukje gaan varen, of de poloërs die twee tot drie keer per week trainen. Maar ook degene die zo af en toe weer eens een kano pakt als het lekker weer is! Iedereen vind het dan prettig om zich in een schone kleedkamer om te kunnen kleden, of nog even een kop koffie te kunnen drinken in een schoon clubhuis. Daarom houden we met z’n allen onze vereniging schoon!

Het beter bekend maken van het schoonmaak rooster en de herinneringsmailtjes hebben ervoor gezorgd dat het clubhuis er over het algemeen goed uitziet en dat het regelmatig wordt schoon gemaakt. Echter niet iedereen voelt zich aangesproken om èèn maal per jaar 1 a 2 uurtjes schoon te maken. Die leden willen wij er op attenderen dat lid zijn van een vereniging meer betekent dan èèn maal per jaar contributie betalen. Dit bedrag is namelijk niet toereikend om een schoonmaker van te kunnen betalen.

Verder willen wij deze leden erop wijzen dat het altijd mogelijk is om samen met een ander lid een gewenste dag en tijd af te spreken voor de schoonmaak, en dat ruilen van de schoonmaakbeurt altijd mogelijk is. Mocht er geen oplossing gevonden kunnen worden neem dan contact op met de voorzitter.

Namens het bestuur,

Maarten van Iterson

Dit bericht is geplaatst in Algemeen, September. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.