Het is weer zover! De Rijnlandbokaal is weer in zicht!

De Rijnlandbokaal is een jaarlijkse traditie van de vereniging. Op deze dag worden kanopolo-teams samengesteld met heel veel verschillende kanoërs. Vlakwatervaarders, rodeöers, wildwatervaarders, kanopolöers e.d. Er worden tussen alle teams partijtjes gespeeld, en wie er het best uit komt zal in de finale mogen spelen. Er is een hele mooie, grote beker te winnen! Alle leden van de club kunnen zich inschrijven voor deze gezellige en sportieve dag. Het inschrijfgeld komt waarschijnlijk neer op ongeveer 5 euro. Aan het eind van de dag is er ook een gezellige barbecue, die zit inbegrepen in het inschrijfgeld. Je kan jezelf inschrijven op het papier dat op het bord hangt in de vereniging. Het geld word op de dag zelf betaald.
Als je denkt: ‘Nou, dat kanopolo, dat gaat me een beetje te hard! Ik denk dat ik liever op de kant sta’, is dat natuurlijk helemaal niet erg! Je kan je ook alleen voor de barbecue inschrijven en naar de vereniging komen voor de gezelligheid en als supporter.
De Rijnlandbokaal vind plaats op 17 september.
Groetjes,
Auke
Dit bericht is geplaatst in Algemeen, Kanopolo, September. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.