Veurne

Rijnland begon het toernooi tegen Montigny met een winst van 5-1. Hier was er een wedstrijd tegen KNRS 2 op het programma en deze hadden zich waarschijnlijk iets te hoog ingeschreven. Ze werden verslagen met  22-0. De laatste wedstrijd in de poule was tegen Mokka. Deze werd in de laatste 10 seconden in het voordeel van Rijnland beslist met een 8-7. Als groepswinner was er nog één wedstrijd op de zaterdag en deze werd gespeeld tegen Wkaffee, het tweede van het organisseerde vereniging. Dit ging niet van een leie dakje, in de rust was het 2-2 maar uiteindelijk de winst toch voor Rijnland 5-2. Op zondag kwamen we Odysseus C tegen in de halve finale, het werd 8-2 voor Rijnland. In de Finale was Mokka weer de tegenstander. We waren gewaarschuwd door zaterdag. Dit keer kwamen wij als eerste op voorsprong en ook op 2-0 door een mooie doelpunt van Folkert. Maar als snel vonden ze weer aansluiting tot 2-1 en nog voor rust werd het weer 2-2. In de tweede helft was het voordeel voor Rijnland en wisten uiteindelijk te winnen met 6-2 door doelpunten van Alex en Lucas.
Groeten,
Kris
Dit bericht is geplaatst in Kanopolo, September. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.