Uitnodiging Jeugdweekend 2011

Hoi jeugdleden,

Ook dit jaar organiseert Kano Rijnland een jeugdweekend en wel op 27 en 28 augustus. We hopen natuurlijk dat het weer deze keer een beetje beter is zodat we nog meer kunnen kanoën en nog meer plezier kunnen maken.

Het weekeind begint op zaterdag ochtend, dan verzamelen we om 10.00 uur bij de club. Daar zullen we op zondag avond om ongeveer 17.00 uur weer aankomen.

Het weekeind vindt plaats op de Kaag. We overnachten op de camping Spijkerboor bij de Kaag. We gaan dus kamperen, en je moet zelf voor je tent zorgen. Zorg dus dat je een tentje bij je hebt of regel een slaapplaats bij iemand anders.

We gaan ernaartoe in twee groepen: een groep die heen en terug vaart en een groep die met de auto gaat. We hebben dan ook nog ouders nodig die willen rijden of mee willen varen. Uiteraard zijn er aan dit weekeind ook wat kosten verbonden, deze bedragen €12,50.

Lijkt dit je een leuk weekeind en wil je graag mee? Geef je dan uiterlijk 8 augustus op door het strookje in te vullen en in te leveren bij iemand van de jeugdcommissie. Je hebt natuurlijk wel toestemming nodig van je ouders. Verder is het voor ons handig om te weten of je allergisch bent of speciale eet wensen hebt (bijv. Vegetarisch).

De gegevens van de Camping zijn:

Camping Spijkerboor
Boekhorsterweg 21
2374 BN
Oud-Ade
071-5018869

Niet vergeten mee te nemen:

  • Tent
  • Luchtbed of matje en slaapzak
  • Kanokleding
  • (warme) gewone kleding
  • Bord, beker en bestek (met je naam erop)

De laatste informatie volgt in augustus.

Tot ziens op de Kaag!

De jeugdcommissie

Ivette Boogaard (06-16330151) Bob Meijer

Arend-Jan Tetteroo Liza van Kapel

Gezinus Wolf

———————————————————————————————————————————–

De strookjes kan je vinden achter de bar op de vereniging of vraag er even naar bij iemand van de Jeugdcommissie.

This entry was posted in Algemeen, Augustus, Uitnodiging. Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.