Keistad toernooi 2 en 3 juli J-team

Al vroeg in de morgen stonden wij, het J-team, ietwat slaperig de trailer op te laden. Hierbij begeleid door hun enthousiaste en erg wakkere coach. Na een technische storing met de trailer kwamen we aan bij Keistad. Dankzij het blauw op straat kwamen we net op tijd om de eerste wedstrijd te fluiten.

Na het scheidsen begon het toernooi echt voor ons met een teleurstellende wedstrijd tegen Odysseus. Dankzij een herkansing in de penalty, wisten we gelukkig nog twee keer te scoren. Helaas liepen de punten tegen op, tot in de dubbele cijfers. Het verlies van de eerste wedstrijd (de zogenoemde ochtenddip) schijnt echter traditie te zijn bij Rijnland?!

De volgende wedstrijd was echter een goed benutte nieuwe kans. Deze wedstrijd tegen Keistad verloren wij door een afgekeurd doelpunt aan onze kant, slechts met 2-1. Hierna hadden we de tijd op onze tenten op te zetten. De laatste wedstrijd van deze dag speelden we tegen GKV de zwaardvissen (de uiteindelijke winnaars van het toernooi). In deze leuke en sportieve wedstrijd wisten wij helaas niet te scoren en werd het 6-0.

Na een lekkere BBQ had iedereen een gezellige avond. Een verstoorde nachtrust later, begon onze eerste wedstrijd tegen Viking Venlo verassend goed. Jammer genoeg zorgde de tweede helft voor een eindstand van 8-3 in ons nadeel. Ook de volgende wedstrijd tegen KvdRV verliep door veel samenspel in de aanvallen, beter dan de dag daarvoor. Mede dankzij een mooie counter en een doelpunt in de laatste 2 seconden wisten wij
een eindstand van 3-3 te bereiken, onder luid gejuich van onze medeRijnlanders.

Bij de laatste wedstrijd begon het slaapgebrek van Kris hem parten te spelen en besloot hij over te gaan op mentale steun. Dit kwam ons niet ten goede. Uiteindelijk verloren wij ook onze laatste wedstrijd, ditmaal weer tegen Keistad.

Toch zijn we zeer tevreden met de behaalde resultaten op dit toernooi doordat we zichtbaar vooruitgang hebben geboekt. Dank aan Kris (en zijn hoedje!!!).
Na een voorspoedige terugreis wensten we onze teamgenoten een fijne vakantie en vertrokken wij naar huis.

This entry was posted in Augustus, Kanopolo. Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.