S-Team presteert bij Keistad

Afgelopen weekend was weer het jaarlijkse Keistad toernooi. Met drie ploegen sterk vertrokken we ‘s ochtends naar Keistad. De aanhanger liep wat vertraging op in de strategische opgestelde controle van de blauwe arm voor de deur van Keistad. Nadat zij hun doel hadden bereikt konden ook wij aan de slag. De eerste wedstrijd was tegen Keistad E. In mijn persoontje had ik bij de laatste training aangegeven dat we eens een keer niet de eerste wedstrijd moesten verliezen en zo geschiedde. Met opgeheven hoofd konden we de eerste felicitaties in ontvangst nemen en een traditie gebroken.

Gedurende de ochtend hadden we Arend-Jan al in een bijzonder zwemvest zien rondvaren. Voor de zekerheid al wat lekkers aan hem in het vooruitzicht gesteld om toch maar te winnen van EUROS Veteranen&Co. Uitslag laat zich raden. Daarna kwam het team van EUROS dat we in de laatste wedstrijd van ons Hemelvaarttoernooi hadden verslagen, waardoor we als tweede eindigde. Ook nu ging het ergens om. Zij een mooie clubjel aan het begin. De strijdkreet van het S-Team “wie moet er morgen om elf uur starten” (bij verlies om negen uur. red.). Deze inzet resulteerde in een pittig partijtje, waarna natuurlijk Rijnland mocht uitslapen. Op zaterdag alles gewonnen, dus eerste van de poule.

 

Na heerlijk te hebben uitgeslapen mochten we op zondag als eerste aan de bak tegen de Hydronauten. Deze waren de dag er voor geëindigd als derde in de andere poule uit de 3e klasse. Daarna mochten we tegen ons B-Team. Vorig jaar nog kampioen bij Keistad in de jeugdklasse nu al een favoriet in de 3e klasse. We gaan ons zorgen maken. Wij vol aan de bak, want voor ons lag een finaleplaats in het verschiet. Maar na een mooie pot waar de krachten zijn gemeten, moesten we helaas onze minderen erkennen.

Door de bijzondere indeling van de competitie op zondag moesten we om de 3e en 4e plaats spelen tegen zowaar weer het B-team. Extra gedreven door het verlies van de voorgaande pot kwamen we redelijk snel op voorsprong. Echter door een lesje aanval opzetten kwam de score gelijk aan het einde van de 1e helft. Tot het einde van de officiële speeltijd bleef deze stand op het scorebord staan. Hierna volgde de verlenging waarbij het S-Team de derde plaats wist te bemachtigen door een golden goal. Hiermee een evenaring van onze score voorgaand jaar, maar de poule was nu duidelijk sterker en er zijn vele mooie partijen gespeeld.

 

Nog een bijzondere vermelding voor Arend-Jan hij eindigde met zijn team op de eerste plaats. Toch nog een beetje twee bekers “naar Rijnland”.

Remco

This entry was posted in Augustus, Kanopolo. Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.