Weer volop zomers spektakel op TV West

Vanaf zaterdag 9 juli zendt TV West weer het ‘Supersterren Sportspektakel’ uit. Tijdens deze zomerse competitie met unieke spelonderdelen gaan zes sportteams uit de regio de strijd met elkaar aan. De topsporters raken verwikkeld in een geweldige strijd waarin sportiviteit en hilariteit centraal staan. Supersterren Sportspektakel is vanaf  9 juli elke zaterdag te zien op TV West vanaf 19.30 uur.

Het ‘Supersterren Sportspektakel’ is een competitie tussen sportteams uit de regio. Ze nemen deel aan verschillende activiteiten, van allerlei behendigheidsspelletjes tot en met Oudhollands Tobbetjesteken. Dit alles met als decor het prachtige Warmond (gemeente Teylingen). De afgelopen twee seizoenen was het zomerse spektakel één van de best bekeken programma’s van TV West.

De deelnemers
Ook voor deze derde editie van de zomercompetitie wist TV West een bijzonder deelnemersveld te strikken. De ijshockeyers van HYS The Hague zijn natuurlijk van de partij om hun titel van vorig jaar te verdedigen. De wielrenners worden vertegenwoordigd door Het Uitzendteam dat in augustus in acht dagen tijd van de Italiaanse Alpen naar de Cauberg in Nederland fietst voor Artsen Zonder Grenzen.

De Westlandse atletiekvereniging Olympus’70 is van alle markten thuis met een team dat alleen uit topatleten bestaat. De kanopoloërs van Kano Rijnland uit Leiderdorp laten zich in deze competitie ook op het vaste land van hun beste kant zien. De Nederlandse bowlingtop is aanwezig. In augustus gaat dit damesteam naar het WK, maar eerst doen ze aan het spektakel op TV West mee. De onderwaterhockeyers van Barramoenda uit Rijswijk zijn dit seizoen opnieuw landskampioen geworden! Zij gaan nu hun geluk boven water beproeven.

Jaap van der Kooy uit Zoeterwoude is tijdens het Supersterren Sportspektakel weer actief als hoofdscheidsrechter. Van der Kooy reed begin dit jaar nog de Dakar-rally in Zuid-Amerika.

Het Supersterren Sportspektakel wordt gepresenteerd door Krijn Schuitemaker en wordt uitgezonden op zaterdag 9, 16, 23 en 30 juli en op 6 augustus 2011 vanaf 19.30 uur op TV West. Meer informatie vindt u op Westonline.nl

This entry was posted in Algemeen, Augustus, In het nieuws, Kanopolo. Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.