Zaterdag 25 Juni, Midzomernachttocht!!

Beste Kano Rijnlanders

Vorig jaar was het een groot succes, de midzomernachttocht. Wat maken we er dit jaar van? Welke cratieve constructies kunnen we verwachten? In ieder geval een gezellig avondje varen en borrelen op de club.

Verzamelen om 20.00u bij de vereniging voor een kopje koffie en wat lekkers. Ik denk dat we daarna deze keer maar eens door de stad varen. Lampjes zijn verplicht (van de wet, en omdat het feeëriek is). Neem aub je eigen verlichting mee. De watervaste verlichting die ik vorig jaar voor alle boten had, kan ik nog niet vinden. Zodra ik die wel gevonden heb, laat ik het weten.Bij terugkomst is de bar open en drinken we een borrel o.i.d. op de goede afloop en om de zomer doormidden te zagen.

Geef je voor vrijdagavond 24/6 bij mij op, zodat we voldoende koffie en drankjes hebben.

Met de vriendelijke groeten,

Jos Geerdes

Dit bericht is geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.