Even voorstellen nieuwe voorzitter

Mijn naam is Peter Paul Hartevelt. Ik ben 45 jaar oud en heb een gezin samen met Brenda  en mijn zonen Imre (11) en Geza (8). Sinds 2009 ben ik lid van de kanovereniging, waar ik de meeste tijd met kano polo doorbreng. Inderdaad ik ben een van de s team leden die op latere leeftijd de lol van het spelletje heeft ingezien. Als ik vrij ben probeer ik echter zoveel mogelijk vlakwater te varen. Hiervoor hebben we 2 duo zitter kayaks. Hiermee verkennen we de Nederlandse wateren met het hele gezin en natuurlijk op onze vakantie in Scandinavië.

De vereniging mag zich gelukkig prijzen in een groot aantal zeer bekwame commissarissen. Dit is voor mij als a.i. voorzitter  van het grootste belang. Op die manier kan ik me meer richten op de items die er vooral rond de vereniging spelen zoals relatie met de gemeente, buren andere sportverenigingen, de verhuizing naar de nieuwe locatie, de groei strategie, maar vooral wil ik, samen met jullie genieten van de kano sport individueel of in club verband.

Per 1 mei ben ik tot aan de alv de a.i voorzitter om daarna als gekozen voorzitter mijn functie voort te zetten

This entry was posted in Algemeen, Mei. Bookmark the permalink.

2 Responses to Even voorstellen nieuwe voorzitter

  1. Ik ben erg blij met je beslissing het toch te doen. Belangrijk want de vereniging gaat toch nog weer een nieuwe fase in nu het W4 project afloopt. Ik zal je er graag bij ondersteunen als je dat op prijs stelt.

  2. Hans Fransen says:

    Mooi dat je dit wilt doen Peter Paul. Veel succes met het werk voor de vereniging!

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.