Levitas op bezoek

Afgelopen woensdag avond is het poloteam van Levitas weer op bezoek geweest. Zo langzamerhand wordt dit een erg leuke traditie. Ongeveer twee keer per jaar komen zij langs op een woensdag avond om hun krachten te meten met het S-team. Ook dit maal was het weer erg gezellig. Het was super druk met 5 spelers van Levitas en 12 van Rijnland. Ook op de steiger was het een gezellige drukte. Een aantal leden en niet-leden zijn speciaal langs gekomen om dit spektakel te bekijken. Hieronder kun je twee filmpjes vinden. Dit is nog de onbewerkte versie. Na mijn vakantie zal ik een poging wagen om er een mooie bewerking van te maken, maar ik wilde jullie niet zo lang in spanning laten wachten.

Deel 1

Levitas op bezoek part I – uncut from Kanorijnland on Vimeo.

Deel 2

Levitas op bezoek part II – uncut from Kanorijnland on Vimeo.

Dit bericht is geplaatst in Kanopolo, Mei, Video. Bookmark de permalink.

1 Reactie op Levitas op bezoek

  1. Christiaan zegt:

    Leuke filmpjes, tof dat je ze geschoten hebt!

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.