Midzomernachttocht naar 25 juni!

Beste Vlakwatervaarders,

Bij deze een vooraankondiging: de voortzetting van een oude traditie, de midzomernachttocht en wel op zaterdagavond 25 juni (een weekje later dan origineel gepland!).

Vorig jaar een groot succes. Een heuse feeëriek verlichte armada heeft de tocht gevaren. Het tempo werd bepaald door het vlaggeschip van Jaap, een verlichte tweemaster, geflankeerd door beide één-masters van Matthijs H. en Hilde. Daar omheen krioelden de overige kayaks, voorzien van waterbestendige gekleurde kerstverlichting. De verkenners Hans en Matthijs S. spurtten in hun snelle poloboten van voren om de weg vrij te maken. Voor een uitgebreid verslag, zie http://blog.kanorijnland.nl/2010/07/01/de-midzomernachtracetocht/.

We verzamelen bij de vereniging voor een kopje koffie en wat lekkers. Daarna varen dit keer een rondje stad, zo stel ik voor.

Lampjes zijn verplicht (van de wet, en omdat het feeëriek is).  Ik ga weer op zoek naar watervaste feestverlichting voor alle boten. Je kan natuurlijk ook je eigen verlichting meenemen.

Bij terugkomst is de bar open en drinken we een borrel o.i.d. op de goede afloop en om de zomer doormidden te zagen.

Wordt tzt vervolgd door een meer specifieke mail met tijden, routes en afstanden.

Met de vriendelijke groeten, namens Nel en Petra,

Jos Geerdes

Dit bericht is geplaatst in Mei, Vlakwater. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.