Frontier bij Levitas op woensdag 13 april

Van onze buren bij Levitas. de gave wildwaterfilm Frontier. Ik heb hem gezien en hij was tof. Ga dat kijken woensdag!
———————-
Beste Okawanen, Eurossers, Rijnlanders en Levitassers,
Aanstaande woensdag 13 april wordt op Levitas de film Frontier vertoond en deze wordt ingeleid door Casper van Kalmthout, een van de hoofdrolspelers van de film. Voorafgaand aan de film hebben we zoals iedere woensdag polotraining en de woensdagborrel, graag horen wij van iedereen waar ze wel en niet bij zijn. (Levitassers die dit vandaag al hebben gemeld krijgen deze mail puur ter info) En van Euros, Rijnland en Okawa willen we graag weten met hoeveel jullie van plan zijn te komen. Dit svp voor woensdag doorgeven. Jullie zijn zeer welkom om mee te trainen en eten! We vragen van iedereen een paar euro entree, graag bij de deur te voldoen. (reken op 2,50 à 3 euro) Dit om alle kosten te dekken. Mocht je ook mee willen eten: iedere Levitas-borrelmaaltijd kost €3.
Planning:
18:00: polotraining
19:30: eten
20:30: filmvertoning
We hopen jullie woensdag allemaal te zien!
Groetjes van de WWcie!
ALSKV Levitas | wildwatercommissie ’10-’11
This entry was posted in Algemeen, Branding/Wildwater, Kanopolo, Naast het water. Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.