17 april Nieuwkoopse plassen

Beste Vlakwatervaarders,

 

17 april as varen we dan eindelijk de eerste echte vlakwatertocht van het seizoen (OK na proloog van de koude handentocht dan). En niet de minste. We gaan naar de Nieuwkoopse plassen, één van de mooiste kanoroutes van Nederland. We varen een route van plm 16 km, waarbij we het gehele gebied bestrijken. We doen de Mije, we doen de smalle sloten tussen de rietkragen en de plassen zelf. Het is een bijzonder gevariëerde en fraaie route, never a dull moment. Wie geïnteresseerd is, kan de route vast bekijken op http://www.nikano.nl/vaarroutes.htm. Ik wil de gele en de rode route combineren.

 

Mocht er behoefte zijn alleen de rode route te varen (8,5 km) en er zijn voldoende ervaren kanovaarders die die route mee willen varen, kan dat natuurlijk ook.

We vertrekken om 10.00u vanaf de vereniging en zijn daar waarschijnlijk om 17.00u weer terug.

Aanmelden bij Jos Geerdes (jgeerdes@worldonline.nl , 06 46073193) tot een dag van tevoren, altijd leuk om te weten wie er mee gaat. Geef bij aanmelden ook op of je eigen vervoer hebt en passagiers kunt meenemen, de railer kan trekken, dan wel mee wilt rijden.

Met de vriendelijke groeten,

Jos Geerdes

Dit bericht is geplaatst in Vlakwater. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.