Klussen aan de toegang tot de vereniging

Vandaag is er weer druk geklust op de club door Ed, Hans, Siewert en ik, met fijne catering door Wim en lunch door Ivette. Helaas werkte het weer niet zo mee, maar er is toch weer aardig wat werk verzet.

Ed en Hans hebben zich met het verzakte toegangspad en de kapotte brugleuning vermaakt, terwijl Siewert en ik druk bezig zijn geweest met het maken van karretjes voor de clinics, hierover later in een andere post meer.

Het pad ligt er na wat zandstorten en opnieuw tegelen weer netjes bij, en de eerste brugleuning is voorzien van een mooi nieuw gelige houten reling. En voor je je afvraagt, dat ligt er toch in een uurtje op, nee, daar doe je een hele dag over. Er moeten namelijk 2 delen op elkaar komen, er moet gefreesd worden, er moeten vierkantjes uit waar de poten komen, en nog wat van dat soort dingen. Respect Ed!  Hij wordt binnenkort nog netjes afgefreesd, zodat er een mooi rond randje op komt dat lekker vastpakt. De andere reling, die nog wel werkt, maar ook niet meer zo best is, wordt ook nog vervangen, mogelijk op/rond de schoonmaakdag van 9 april.

Er zijn nog genoeg andere klussen, zoals schilderwerk en een nieuwe utiliteitsbrug, dus ben je een beetje handig of vind je het leuk omaf en toe een handje te helpen, hulp is meer dan welkom. Kom iig naar de schoonmaakdag, zodat we weer met een schone opgeruimde vereniging aan het seizoen kunnen beginnen!

This entry was posted in April, Buurman & Buurman. Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.