Inventarisatie begeleiding clinics

Het seizoen gaat al weer bijna beginnen en zo zijn er ook al de eerste scholen die interesse hebben getoond in de verschillende clinics die de kanovereniging biedt. Afgelopen seizoen is er het één en ander veranderd binnen de cliniccommissie en zijn Arend-Jan Tetteroo en Siewert Posthuma nu de bron achter het organisatiewerk.

Voor wie het nog niet weet, clinics zijn een kanoactiviteit van anderhalf uur, waarbij de deelnemers (veelal kinderen tussen 8 en 18) plezier hebben met kanoen en wat basisles krijgen in kanotechniek. Er zijn zowel kanopolo als vlakwaterclinics. Veelal vind dit overdag doordeweeks plaats en vaak zijn het 2 sessies achter elkaar.

Afgelopen jaar werd duidelijk dat de vraag naar de clinics toeneemt, maar dat het niet altijd mogelijk is om (tijdig) voldoende begeleiding bij elkaar te sprokkelen. Bij deze dan ook de vraag wie er tijd denkt te hebben om tijdens het nieuwe seizoen groepen te begeleiden, let op: dit gaat dus niet over de schoolsport! Toch ook wel leuk om te noemen is, dat je voor je inzet en tijd ook een kleine vergoeding ontvangt.

Wanneer je je beschikbaar stelt, zullen Arend-Jan en Siewert je mailen wanneer er begeleiding nodig is. Het kan natuurlijk zo zijn dat je op het gevraagde moment alsnog niet kan, dit is geen probleem, maar zo weten Arend-Jan en Siewert wel wie ze kunnen vragen!

Wil je meer weten, stuur ons een mail, we kunnen iedereen gebruiken. Er komt waarschijnlijk ook een kleine instructieavond, dus geen ervaring is geen probleem.

Mail naar clinics@kanorijnland.nl om je op te geven! En we hopen dat jij de cliniccommissie kunt ondersteunen in het begeleiden en enthousiasmeren van (mogelijk) nieuwe leden.

Dit bericht is geplaatst in Algemeen, Clinics, Maart. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.