‘Shithead’ toernooi

Zoals al eerder vermeld was op de blog stond er in de agenda op 16 februari een kaart toernooi gepland. Op dit kaart toernooi werd het bekende ‘Shithead’ gespeeld, dit was voor een groot aantal al bekend die dit al veel hadden geoefend tijdens de koude nachten in de Ardennen. Toch had niet iedereen begrepen dat er ingeschreven moest worden, ondanks de weinig inschrijvingen was er uiteindelijk toch een behoorlijke opkomst!

Nadat de verschillende groepen gestart waren druppelde de laatkomers nog binnen, en ook deze konden nog aanschuiven. Na ruim ander half uur werd het tijd voor de finale, Jeroen en Arend-Jan speelde drie potjes om te kunnen beslissen wie er dit jaar ‘Shithead kampioen’ zou worden! Na een zinderde finale mocht Jeroen zijn prijs in ontvangst nemen, gefeliciteerd!

Hierbij wil ik namens alle deelnemer Kris Verhaar bedanken voor de organisatie en Dick Meijer voor de drankjes en hapjes. En natuurlijk hopen we dat er volgend jaar opnieuw iemand is die de enthousiastelingen bij elkaar weet te rapen, zodat Jeroen zijn titel over kan dragen!

Lieke

Dit bericht is geplaatst in Kanopolo, Maart, Naast het water. Bookmark de permalink.

2 Reacties op ‘Shithead’ toernooi

  1. Regina zegt:

    Het was erg gezellig! Ik doe volgend jaar weer mee en dan probeer ik op tijd te zijn… 🙂 Groetjes, Regina.

  2. Arend-Jan zegt:

    Ik ga natuurlijk voor revanche volgend jaar, ik was zo goed op weg met het eerste potje winnen, maar daarna waren de kaarten me niet zo gunstig gezind, of misschien was Jeroen gewoon beter. Gefeliciteerd Jeroen!

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.