1e zaaltraining kende goede opkomst

Vandaag (11-01) werd de eerste training gehouden in de gymzaal van het ROC. Van drie teams, A-team, B-team en S-team waren er mensen aanwezig. Na een korte introductie van Ivette werd er in eerste instantie rustig een warming-up gedaan in twee groepen waarbij elk groepje zin eigen gang ging met eigen oefeningen. Hierna hebben we een gezamenlijke oefening gehouden. Hierbij viel het balverlies helaas op. De passing in de zaal en later op het water is essentieel bij kanopolo dus behoeft nog wat kleine finetuning.

Als afsluiter hebben we het laatste half uur gehandbald met provisorische doelen. Al snel bleken de krachtsverhoudingen wat scheef te liggen waardoor er 1 team de hatelijke nul op het scorebord bleef houden. Maar de conditie bleek bij dat team sterker waardoor er een mooie inhaalrace ontstond. Helaas werd de achterstand niet meer ingehaald.

Voor de volgende week komt er weer een ander programma, zo is er voor ieder wat wils. Inmiddels heb ik geregeld dat we ook gebruik mogen maken van alle mogelijke ballen die aanwezig zijn inclusief muziek zodat een volgende training nog mooier kan worden. Tot volgende week.

Siewert

Dit bericht is geplaatst in Algemeen, Februari, Kanopolo, Naast het water. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.