Jeugdteam wordt het nieuwe B 3de klasse team!

Zondag 12 december 2010, de derde zwembad training alweer achter de rug en tijd om met hele team een hapje te eten! Die zondag hebben we met heel ‘team B’ gegeten op de club en hebben we het afgelopen seizoen eens besproken. Iedereen was het er over eens dat het een zeer geslaagd seizoen is geweest met een aantal hoogtepunten. Het hoogtepunt wat het meeste werd genoemd was toch wel ‘de overwinning’ in de jeugdklasse, Keistad toernooi, maar ook het Pylkwier toernooi in Leeuwarden werd genoemd. Ondanks de kou is er samen met de andere jeugdleden en senioren toch een leuk weekend van gemaakt, met als hoogtepunt de wedstrijd tussen Rijnland B en Rijnland S, gelijk spel!

Ook is er gesproken over komend jaar en is besloten om naast de Nederlandse competitie ook deel te nemen aan een aantal 3de klasse toernooien. Waarschijnlijk worden de volgende toernooien gevaren:

–          Zondag 05 juni Venlo Haven toernooi;

–          Zaterdag/zondag 18-19 juni Nederlandse Competitie;

–          Zaterdag/zondag 02-03 juli Keistad toernooi;

–          Zaterdag/zondag 03-04 september ZP open;

–          Zaterdag/zondag 24-25 september Nederlandse Competitie.

Als het goed is komt er ook in mei nog een toernooi waar we aan deel aan zullen nemen, dit zal dan ook het eerste toernooi van het nieuwe seizoen zijn.

Ook is er gesproken over een doel. Wat willen we als team bereiken en hoe willen we dat doel gaan bereiken? Hierover zijn de meningen nog wat verdeeld en een echt doel is dan ook nog niet gesteld. De één wilde graag eerst kijken hoe het gaat voordat het doel zal worden gesteld, een ander wil gaan voor promotie naar de 2de klasse!

We hopen veel fans te hebben die ons aan komen moedigen in het nieuwe jaar! In het vroege voorjaar zullen wij opnieuw bijeenkomen om verdere afspraken te maken voor het seizoen!

This entry was posted in Februari, Jeugd, Kanopolo, Verslagen. Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.