Vlakwatercommissie uitbreiding

Met het winterseizoen voor de deur hoorde ik de oproep voor bijdragen aan de vlakwatercommissie. Het leek me toch al leuk om tochten uit te stippelen, dus jullie zullen in het volgende vlakwaterseizoen zeker van me horen. Als er voldoende belangstelling is wil ik ook aandacht schenken aan de wat langere tochten, zeg maar vanaf zo’n 40 km. Mogelijkheden genoeg in onze eigen regio, en als er iemand bereid is de trailer te trekken ook daarbuiten. Voor wie er niet tegen opziet in de winter te varen (zorg wel voor een uitrusting waarmee je je in koud water kan redden en vermijd groot water) heb ik wel een paar leuke suggesties, zoals een rondje Westland, de Amsterdamse grachten en de Kromme Mijdrecht. Zie ook mijn kanoblog, te vinden op de Rijnland blog onder ‘blogs van leden’.

Jaap de Lange

Dit bericht is geplaatst in December, Vlakwater. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.