Stalling KBT-boten bij KanoRijnland

Beste Rijnlanders,

Wij zijn helaas per 1 september uit onze stalling gezet en hebben nu zelf geen plaats om de boten op te slaan. Daarom worden tijdelijk de clubboten van het kano branding team-katwijk bij jullie in het clubhuis gestald. De meeste boten liggen in jullie kelder, maar een paar o.a. een topoduo en twee sit-on-tops liggen er ook boven. Deze kunnen natuurlijk gewoon door jullie gebruikt worden, graag wel net zo voorzichtig mee zijn als met jullie eigen clubboten ;-).

Nogmaals bedankt voor deze mogelijkheid en tot op t water,

Fijs

Dit bericht is geplaatst in Algemeen, Oktober. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.