Jeugdteam derde tijdens Hemelvaarttoernooi

Afgelopen Hemelvaart was het eerste toernooi dat werd gegeven op Kano club Rijnland. Voor mijn team was het ook het eerste toernooi. In de trainingen naar aanloop van het toernooi was iedereen wel een beetje zenuwachtig, en hoopten we dat we niet al te sterke teams tegenover ons kregen.

Om 8 uur ‘s ochtends waren de meeste leden van het team aanwezig op de club. Het weer zat erg mee, er was wat wind, maar geen regen. Daar hebben we even de doeltjes klaargelegd en de boeien en hebben we even gekloot in het water. Om een uurtje of half 11 was onze eerste wedstrijd. Die was tegen de Venlo Vikings, die overigens erg goed waren. Die wedstrijd hebben we met ongeveer 8-1 verloren (ik weet de precieze score niet meer). Tijdens de rust kregen we goede tips van onze coach, die ons zoiezo leuk begeleid. De volgende wedstrijd was een iets minder sterke tegenstander, maar toch nog behoorlijk sterk. Aangezien dit onze 2de wedstrijd was van die dag waren we wat beter op elkaar ingesteld en ging het stukken beter. De eindstand was 3-2 (ook hiervan weet ik de precieze score niet meer). Onze derde wedstrijd ging erg goed. Het team waar we tegen speelde heette Keistad. De eindstand was 3-3, maar eigenlijk hadden wij gewonnen want er is heel vaak op de lat gegooid.

De finale was erg leuk om te zien. Het ging tussen de Venlo Vikings en (het andere team, weet ik de naam niet meer van). Uiteindelijk hadden de Vikings het toernooi gewonnen. De prijsuitreiking heb ik niet geheel kunnen meemaken omdat ik een tochtje aan het maken was in de Canadees van de club, samen met Roel.

Voor de Rijnland-leden was er nog een barbecue in de avond. Roel & ik kwamen terug naar de club zodra we het heerlijke vlees roken. Maarten heeft alle hamburgers, saté-stokjes en speklapjes gebraden voor ons. Bedankt Maarten, het was erg lekker.

Auke

This entry was posted in Juni, Kanopolo, Verslagen. Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.