Open dag zaterdag 22 mei

Op zaterdag 22 mei zal Kano Rijnland haar deuren weer openen voor geïnteresseerden in de kanosport. De jaarlijkse opendag zal dan weer plaats gaan vinden.

Net als afgelopen jaren zal er weer een gevarieerd programma worden aangeboden. De precieze invulling is nog niet bekend en zal via de site bekend worden gemaakt. Hou deze dag in ieder geval vrij en kom een kijkje nemen of kom meehelpen om deze dag tot een succes te maken. We kunnen nog begeleiders gebruiken die met geïnteresseerden een klein stukje willen varen, we zoeken ook personen die bepaalde dingen willen demoen, zoals freestyle, kanopolo en reddingstechnieken.

Uiteraard is de opendag een uitstekend moment om familie, vrienden en collega’s kennis te laten maken met onze leuke kanosport. Ook vriendjes en vriendinnetjes van de jeugdleden zijn welkom tijdens het jeugdkanoen tussen 10:00 en 12:00.

Dit bericht is geplaatst in Algemeen, Mei. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.