Verslag schaatsochtend

Het was al zeker twee weken erg koud en er was ook een flinke laag sneeuw gevallen. Het was bijna zover: lekker schaatsen met de kanojeugd.

We hielden de weersberichten goed in de gaten, misschien konden we zelfs wel gaan schaatsen op de Does. In ieder geval lag de ijsbaan van Leiderdorp er goed bij en daar zouden we toch zeker wel terecht kunnen?

De zaterdag van de schaatsochtend kwam langzaam dichterbij en helaas ging de buiten temperatuur langszaam omhoog. Op donderdag was het ijs op de Does al erg slecht geworden, maar op de ijsbaan van Leiderdorp werd nog steeds geschaatst, het kon dus nog.

Maar helaas op zaterdag ochtend was de dooi hard ingevallen en was ook de ijsbaan dicht. Om 10.00 uur toch maar naar de club gegaan om de jeugdleden op te vangen en door te geven dat er niet geschaatst kon worden. Helaas, volgend jaar gaan we het anders plannen, dan zorgen we er gewoon voor dat we nog naar de ijsbaan van Leiden kunnen. Niet zo leuk als buiten schaatsen, maar beter dan helemaal niet.

Ivette

Dit bericht is geplaatst in Jeugd, Maart, Nieuwsbrief, Verslagen. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.